Thursday, 25 January 2018

B COMPLEX SHAKLEE TAK SAMA DENGAN B COMPLEX LAIN

Ada yang tak tahu B Complex tu apa?
Ada yang tak pernah tengok B Complex? 
Fungsinya pula macamana?

Kalau yang dah pernah mengandung & bersalin pasti kenal warna dan baunya.
Sebenarnya bukan lah untuk wanita mengandung dan besalin saja. Malah ramai yang memerlukan Vitamin ni. Jangan tak ambil tahu.

Shaklee pun ada Vitamin B Complex ni. Mungkin fungsi agak sama tapi Shaklee 
punya lagi lengkap lagi best tau...


B Complex Shaklee best sangat sebab ianya:-
  • B-Complex Shaklee mengandungi 8 komponen penting Vitamin B termasuk 100% Biotin dan Asid Folik. 
  • B-Complex membekalkan spektrum vitamin B yang lengkap dalam kuantiti yang seimbang bagi memenuhi masalah kekurangan vitamin B dan menyihatkan tubuh anda. 
  • B-Complex dilengkapi sistem pengangkutan nutrien berpaten untuk meningkatkan penyerapan nutrien penting - asid folik. 


Sebenarnya ini salah satu Vitamin yang wajib kita ambil untuk kesihatan sehari-harian kita. Ia adalah salah satu Vitamin yang ada dalam set keperluan asas .

Tapi kenapa kena pilih Shaklee punya?
● B-Complex mengandungi kesemua 8 jenis vitamin – B1, B2, B3, B5, B6, B12,
Asid Folik dan Biotin seperti yang dinyatakan dalam RDA (Kesemua perlu
diambil pada masa yang sama)

● Mempunyai Patented Bioactivated Absorption System™​ yang merupakan
teknologi salutan mikro yang menyeliputi setiap tablet B-Complex
Teknologi ini penting untuk pembebasan segera di dalam perut untuk
meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu
menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.
Ini menjadikan B-Complex sebagai vitamin yang mudah larut di dalam badan
dan tidak membebankan buah pinggang. 

● B-Complex tidak mengandungi sebarang perisa tiruan, pemanis tiruan,
pewarna dan juga bebas dari bahan kimia. 

B Complex ni penting sangat untuk dapatkan:-

● Memberi tenaga berpanjangan dengan menukarkan makanan kepada tenaga
● Meningkatkan kesihatan dan kecergasan menyeluruh.
● Membantu mengatasi tekanan dan kemurungan.
● Membantu pembinaan DNA dan sel-sel baru serta mengurangkan risiko
kecacatan otak atau saraf tunjang pada bayi yang baru lahir.
● Membantu pembentukan sel darah merah dan antibodi dan mencegah Anemia.
● Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan rambut.
● Meningkatkan daya fokus dan memnguatkan memori.




Siapa pula yang wajar ambil Vitamin ini?

● Lelaki dewasa
● Wanita dewasa
● Warga emas
● Remaja berumur 13 tahun ke atas
● Wanita hamil
● Wanita berpantang
● Wanita menyusukan bayi 


Harga: RM 58.75
Kuantiti: 120 tablet
Sajian: 120 hari 

So, korang kalau berminat boleh hubungi akak & dapatkan konsultasi percuma dai akak.
Selain itu akak, menyediakan group biz yang best untuk kita jana pendapatan yang unlimited.

peace,
Mamawawa,
Founder #AuraBiz #ShakleeON dibawah naungan group terbesar di Sabah iaitu #PolluxBiz
 Massage/Whatsapp: +60198131301
 Fb: Ratna Tna
 Fb Page: mama wawa locker
Intagram: mamawawa_vits
 1230798

Pos Laju/GDX - Seluruh Malaysia
Terminal Bas - Seluruh Sabah
COD - Tawau/Kunak/Semporna

5 comments:

Eva Erica Isadora said...

Elak stress dgn bcomplex Shaklee. Mmg best!

ratna tna said...

Wajib ada dlm.peti ais ni

Falinah Fazlina said...

Sangat bagus ni.utk anti-stress

Alezra Alez said...

bcomplex shaklee ni mmg terbaik

Emma Francisca said...

Vitamin b lengkap dgn acid folic..baik diambil tiap hari.