Thursday, 11 January 2018

Jadi Usahawan? Pasti ada perubahan.

Pagi pagi ibuk bising ngam budak dua ni.
Semalam ibuk balik dari kerja  hampir jm9pm. So, diorang dua ni tidur rumah mamak (nenek).
Subuh-subuh balik rumah terus mau bsiap ke sekolah.
Masalahnya pakaian belum sedia.
Kelam kabut.😥

Ini salah satu perubahan hidup sejak mama terjun pergi bisnes. Sebenarnya 360 drjh berubah.
Asalnya wawa & myra sendiri cuci baju, kasut, beg sekolah sendiri.
Belajar kemas rumah, kemas katil, sebab diorang paham ibuk tidak banyak masa untuk itu.
Ibuk masih bertatih untuk mengejar impian kami sekeluarga.

Anak-anak sokong, suami pun sokong. Suami pun begitu tugasan mingguan dia ambil barang  & COD.
Diorang pun belajar pasal vitamin itu & ini  selalu tolong packing barang.
Satu lagi, kami sudah biasakan untuk terima tetamu/ customer datang ke rumah.
Walaupun asalnya malu sebab rumah macam tongkang pecah, gurau jak la😅
Korang mau join bis dengan akak, roger-roger k.

Hubungi mamawawa
0198131301
Wasap
http//mamawawa.wasap.my

Founder of #AuraBiz #ShakleeON
#ShakleeTawau
#ShakleeSabah

12 comments:

Alezra Alez said...

Alhamdullilah yang penting suami menyokong bisnes sis.. Gd luck

Diana Danias said...

Syukur..semoga berjaya

Emma Francisca said...

sesungguhnya jadi usahawan Shaklee membawa banyak perubahan terutama dari segi kesihatan dan kewangan.

fatin hamzah said...

Alhamdulillah..yang penting ada support

Norkarlina Binti Khairul Arifiin said...

seronokkan kalau tgk anak sihat ja..

Aya Chalo said...

Syiok biz shaklee sbb biz family. Anak2 kak pula dari kecik suda biasa COD hihi

Eva Erica Isadora said...

Semoga terus sukses sis

Falinah Fazlina said...

Moga jadi usahawan shaklee yg berjaya😀

ratna tna said...

Thanks you all

Hidayah Ak said...

chaiyok! pasti boleh.cod dengan anak2 kasi bawak jalan2 juga lepas tu, kesiokan juga diorg jadinya

Nowa Mommy said...

Syok bila family sokong kan 😊

Ena Suhaina said...

Best kan ada family sokong..