Monday, 29 January 2018

MENCARI KOLAGEN TERBAIK?


Mencari Kolagen yang terbaik?
Biasanya orang yang nak ambil kolagen sebab nak cantik, 
sebab nak hilang kan kedut, nak awet muda kan. 

Tapi jangan gelojoh tau, 
Pastikan sumber kolagen itu sendiri yang terbaik ya
.
Lepas bersalin bulan Ogos 2017 lepas, 
wajah mamawawa ketara sangat cela/ kusam & 
badan pun tak sekuat dulu, sengal-sengal, sakit belakang.

Jadinya mama cuba ambil Kolagen Shaklee pula. 
Sebab apa, mama teruja sangat dengan bahan yang di gunakan. 
Jom berkenalan dengan kolagen ini, mama yakin ramai yang memerlukannya seperti mana berbaloinya kolagen ini terhadap diri mama sehingga sekarang.





Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.


BAHAN UTAMA

1.Ekstrak biji Camellia Japonica
2.Ekstrak Pfaffia
3.Kolagen dari sisik ikan merah
4.Ekstrak kulit kerangan laut
5.Lactobacillus Acidophilus
6.Vitamin C
7.Vitamin B2 & B6



ISTIMEWANYA KOLAGEN INI,
✅Shaklee Collagen Powder Ini diekstrak dari sumber kolagen premium iaitu sisik ikan merah yang berkualiti tinggi,tahan lasak ,elastik,bersih serta tinggi dengan kolagen.
✅Setiap sachet mengandungi 4,000 mg RSS (Red Snapper Scale) Collagen Proprietary per serve.
✅Saiz molekul yang kecil dan sangat ringan lebih kurang 1,000 Dalton mengoptimumkan kadar penyerapan kolagen didalam badan.
✅Sangat mudah larut di dalam air dan tak perlu terlalu kacau.
✅Ramuan Shaklee Collagen Powder 100% semulajadi serta tiada bahan pengawet atau bahan tiruan
✅Shaklee Collagen Powder ni mempunyai sel kepaduan yang sangat tinggi dan mempunyai kapasiti tinggi untuk mengekalkan kelembapan kulit kita.
✅Senang dibawa kemana-mana dan boleh diletak dalam poket seluar, handbag, purse atau letak dalam kereta.



MANFAATNYA PULA,
1.Mencerahkan kulit
-Mengurangkan pigmentasi
-Mengurangkan jeragat
-Mengurangkan tona kulit tidak sekata
2.Mengembalikan keanjalan kulit
-Kulit lebih anjal,lembut dan tegang
3.Agen Anti-Penuaan
-Mengecilkan liang-liang pori di wajah
-Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus
4.Menyuburkan rambut
-Menguatkan rambut
-Mengurangkan masalah rambut gugur
-Rambut lebih tebal dan bersinar
5.Melancarkan pergerakan
-Mengurangkan kesakitan dan geseran di sendi-send
6.Melembabkan kulit
-Membantu melembapkan kulit
-Mengurangkan kekeringan kulit dan elastisiti
7.Mengurangkan 'eye bag'
8.Meningkatan kecergasan tubuh badan


Bukti Kolagen Shaklee ni lagi bagus, ujian klinikal nya yang sangat mengujakan iaitu,
✔71% pengguna mempunyai tesktur kulit yang lebih gebu selepas mengggunakannya selama 8 minggu berturut-turut
✔69% peningkatan terhadap kelembapan kulit
✔75% peningkatan terhadap kelicinan kulit
✔90% peningkatan terhadap keserian wajah dan kulit
✔80% pengurangan kedutan diwajah


Kalau korang rasa ada masalah-masalah seperti di bawah ni, korang terus la usha mamawawa ya.
Anda ada;
Ada kedutan dan garis halus di wajah?
Ada jeragat dan bintik hitam?
Ada 'eye bag'?
Ada pori-pori besar?
Kulit lesu dan mudah kering?
Kelihatan tua dari umur sebenar?
Sakit belakang dan sakit sendi?
Ada pigmentasi dan kulit tona tak sekata?
Gusi tak sihat?
Garis halus di leher?
Payudara kendur ?
Ada lingkaran hitam bawah mata?
Rambut kering dan bercabang?
Nah, means korang pun perlu juga ni Kolagen kan.




Harga :RM315.88
Kuantiti :15 SACHETS
Sajian : 15 hari
*Jaminan Shaklee : Sentiasa Selamat,Berkesan Dan Semulajadi
**Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,mengubati atau mencegah sebarang penyakit



Mamawawa,
Founder #AuraBiz #ShakleeON dibawah naungan group terbesar di Sabah iaitu #PolluxBiz 
 Massage/Whatsapp: +60198131301
 Fb: Ratna Tna
 Fb Page: mama wawa locker
Intagram: mamawawa_vits
 1230798
Pos Laju/GDX - Seluruh Malaysia
Terminal Bas - Seluruh Sabah
COD - Tawau/Kunak/Semporna



3 comments:

Eva Erica Isadora said...

Nampak kulitnya cantik dan sihat

Alezra Alez said...

mama sy amal ni tk sakit sendi dia mmg berkesan, kulit pn makin cantik

Aya Chalo said...

Best collagen Shaklee ni. Mmg nampak kesan diaa. Aumm