Tuesday, 6 February 2018

SKINCARE BEBAS MERKURI -YOUTH SHAKLEE

YOUTH SKINCARE BEBAS MERKURI

Mamawawa sendiri mahu kumpul duit dari sekarang. Dan kalau boleh semua orang wajib pakai ni.
Mama rasa sangat-sangat teruja & gembira sebab Shaklee bagi can dengan Malaysia untuk keluarkan Youth di sini. Setelah melalui 8tahun penyelidukan, akhirnya Shaklee akan launch kan di Malaysia pada Macrh 2018 nanti. So mula sekarang mama buka untuk pre-order untuk set ini.


Apa yang best sangat dengan YOUTH tu?
Skin Care Shaklee yang 100% semulajadi (natural) dan DIJAMIN BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury. Malah bebas 2500 jenis kimia.


Lagipun ianya :
✔ 8 patented ingredients.
✔ Free Gluten
✔ Tidak/Bebas di uji pada haiwan
✔ Semua peringkat umur
✔ Semua jenis kulit
✔ Lelaki & perempuan
✔ Kajian oleh ahli kulit kelas pertama
✔diuji oleh pakar mata (ophthalmologist)
✔100% diuji berkesan menggunakan Skin Age Index
✔100% bebas paraben,  gluten dan bahan kimia berbahaya (merkuri, hydroquinon,  etc)
✔bahan yang digunakan 100% semulajadi
✔menggunakan anggur muscadine (bahan utama vivix)





Tampil lebih muda luar dan dalam dengan YOUTH SHAKLEE SKIN CARE
Diformulasikan dengan 6 langkah mudah untuk :
✅Membersih
✅Menyegarkan
✅Mengaktifkan
✅Melindungi
✅Merawat
✅Menceriakan



Dalam 1Set YOUTH SKINCARE ada 7 item :
1) Youth Luminous Gel Oil Cleanser.
- Sesuai untuk semua jenis kulit bermasalah, normal atau berminyak.
- Sangat lembut di muka atau berbuih banyak.
- Bila di bilas, rasa kulit tak tegang.

2) Youth Perfecting Skin Toner
- Toner ini tidak rasa sejuk seperti toner biasa kerana ia bukan alkohol.
- Rasa macam air je dan natural. Tidak melekit.
- Menutup pori kulit yang selalu jelas kelihatan.

3) Youth Age Defence Moisturizer
- Tak membuatkan kulit nampak berminyak.
- Melembap dan memberikan nutrisi kulit pada waktu siang.

4) Youth Activating Serum
- Memulih dan membaiki kulit.
- Serum menyerap masuk dalam kulit.

5) Youth Edvance Renewal Night Cream
- Melembap dan memberikan nutrisi pada waktu malam.

6) Youth Radiance C E
- Penjagaan istimewaan dengan Vit C dan E untuk meningkatkan keserian kulit.
- Ia juga menegang dan menghilangkan kedut.

7. ‎Youth BB Cream
-Membantu menjadikan wajah lebih tegang manakala polimer yang diperolehi daripada laut menjadi pelindung kepada pencemaran.
- Semulajadi, bebas kimia menjadi pelindung matahari SPF-30 UVA/UVB.

Dengan kajian klinikal age skin index, membuktikan 100% pengguna youth mendapat kulit 10 tahun lebih muda.
Age skin index adalah kajian klinikal terbaru dalam dunia perubatan.The key to beautiful, younger-looking skin is cell renewal with YOUTH

Cerita macam ni & tengok rakan-rakan SID sudah mula guna, sangat teruja. 
Jom kita lihat pulak testimoni dari US yang mana merek sudah lama menggunakan nya.




Jom ushar mamawawa cepat sebelum keluarannya March 2018 nanti!
http://mamawawa.wasap.my

LOL (lotoflove)
Mamawawa,
Founder #AuraBiz #ShakleeON dibawah naungan group terbesar di Sabah iaitu #PolluxBiz 
 Massage/Whatsapp: +60198131301
 Fb: Ratna Tna
 Fb Page: mama wawa locker
Intagram: mamawawa_vits
 1230798
Pos Laju/GDX - Seluruh Malaysia
Terminal Bas - Seluruh Sabah
COD - Tawau/Kunak/Semporna

7 comments:

Emma Francisca said...

tu mercury la bahan paling pantang dn kulit manusia.. kena bijak pilih set kecantikan!

Hidayah Ak said...

YOUTH bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya.. nda perlu risau la di jamin selamat di gunakan

Sharren Syalvestar said...

Thanks info..

Eva Erica Isadora said...

Can't wait this skincare

Alezra Alez said...

pilihan terbaik klu inginkan kulit yg lebih sihat dan muda

Falinah Fazlina said...

I love youth shaklee

Girllyen Marcie said...

Satu lagi kejayaan Shaklee membuktikan produk Shaklee yg terbaik.. kini penjagaan dari luar.. kalau makan supplement dan pakai Youth ni.. confirm orang berebut ni mau join Shaklee nanti..