Monday, 19 February 2018

VITAMIN E SHAKLEE PALING BEST TAU

Dulu sebelum mamawawa kenal Shaklee, Vitamin E pun mama tidak tahu, apa lagi  fungsi-fungsinya.
.
.
Vitamin E ialah antioksida larut lemak yang berperanan menyokong fungsi imun. Kajian menunjukkan bahawa pengambilan vitamin E sangat bermanfaat untuk meningkatkan fungsi imun di kalangan orang-orang tua.
.
.
Disebabkan umur mama dah meningkat ke 30an ini lah baru titikberatkan pasal pengambilan Supplimen/ vitamin, baru lah mamawawa risau pasal penampailan diri. Takut jerawat & jeragat menyerang di usia-usia ini, mujurlah berjodoh dengan Shaklee. Bukan saja mama dapat makan vitamin-vitamin terbaik di dunia, malah banyak benda yang mama belajar. 
.
.
Berbalik pada Vitamin E tadi, mamawawa amatlah syorkan pada anda yang belum pernah try belum pernah ambil pun Vitamin E ni, sila lah bertindak segera. Hanya telan sebini sehari banyak manfaat yang kita boleh dapat.
.
.
Satu kapsule sofgel mengandungi
✅400 IU vitamin E daripada sumber semula jadi

✅65 mg selenium bagi melengkapkan aktiviti vitamin E

✅39.4 mg Ekstrak Biji Anggur (vitis vinifera)

Keunikan Vita-E Complex™ Shaklee

Vita-E Complex™ Shaklee diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopheryl yang aktif secaara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E(alpha, beta, game, delta).

Ia adalah Vitamin E yang paling lengkap di pasaran. Mengandung 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu toot. Ianya juga adalah penyatoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melingdungi retina.

Kepentingan Vita-E Complex™ kepada anda

✅melingdungi jauntung

✅mempertingkatkan kemampuan reproduktif(kesuburan seksual)

✅anti-penuaan

✅anti-kanser

✅anti-oksidan yang kuat

✅mengukuhkan sister imun

✅kelestarian tenaga

✅memperbaiki arthritis

✅memperbaiki parut

✅mengurangkan kebengkakkan prostate

✅mengekalkan kesihatan saluran darah

Siapa yang boleh mengambil Vita-E Complex™

✔Pasangan suami isteri yang ingin kan anak.(lelaki-meningkatkan pengeluaran air mani)

✔Orang yang menghidap kanser.

✔Orang yang pernah cedera dan luka akibat kemalangan ataupun lepas bersalin.

✔Orang yang ingin kulit yang cantik bebas parut.

Nah, korang dah tahu kelebihan Vitamin E Shaklee ni boleh lah usha mamawawa terus ya.

Vitamin E ni sangat popular untuk cantik dalaman, tapi kalau korang nak penjagaan rapi set penjagaan luaran boleh intai-intai Shaklee Youth Skincare.  Di mana bulan Mac 2018 nanti akan dilancar kan oleh Shaklee. Nantikan ya!
Jangan ketinggalan.

Harga: RM 157.84
Kuantiti: 120 capsule
Sajian: 120 hari

LOL lotoflove
Mamawawa,
Founder #AuraBiz #ShakleeON dibawah naungan group terbesar di Sabah iaitu #PolluxBiz 

📲 Massage/Whatsapp: +60198131301
Fb: Ratna Tna
Fb Page: mama wawa locker
Instagram: mamawawa_vits

Pos Laju/GDX - Seluruh Malaysia
Terminal Bas - Seluruh Sabah
COD - Tawau/Kunak/Semporna

*Jaminan Shaklee: Sentiasa Selamat, Berkesan dan Semulajadi

**Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

6 comments:

Alezra Alez said...

sy amal ni utk pudarkan parut jerawat mmg bestt

Aya Chalo said...

Ngam ni bagi sama laki hihi

Nowa Mommy said...

Gandingan mantap sama vit c
Sy suka sebab mau kulit sihat dan cantik

fatin hamzah said...

Meningkatkan kesuburan lelaki. Bagus ni

Eva Erica Isadora said...

Vitamin cinta, baik untuk kecantikan kulit tau

Emma Francisca said...

ofkos paling terbaik! bukan saja untuk kulit kan..