Wednesday, 18 April 2018

Testimoni VIVIX SHAKLEE

Kalau sebelum ni korang baca info-info Vivix je, hari ni mama share Testimoni sahaja.
Di bawah ini testimoni-testimoni di mana Vivix telah banyak merubah tahap kesihatan setiap penggunanya termasuk pesakit-pesakit mengidap Penyakit Kronik.
Jom terjah satu persatu;
Badan selalu letih & sakit kepala, kini dengan Vivix dah tak sakit

Gula dalam darah yang dah turun 


Ikhtiar pesakit buah pinggang
Paru paru berair makin baik

Ikhtiar pesakit kayap berbaloi

Dengan Vivix jadi Awet Muda

Ikhtiar pesakit Denggi

Ikhtiar Penapis Buah Pinggang 


Semakin hari makin ramai pengguna berpuas hati. Korang berkenan boleh lah roger mamawawa.


LOL lotoflove
Mamawawa,
Founder #AuraBiz #ShakleeON 
dibawah naungan group terbesar di Sabah iaitu #PolluxBiz 

Massage/Whatsapp: +60198131301
Fb: Ratna Tna
Fb Page: mama wawa locker
Instagram: mamawawa_vits

Pos Laju/GDX - Seluruh Malaysia
Terminal Bas - Seluruh Sabah
COD - Tawau/Kunak/Semporna

*Jaminan Shaklee: Sentiasa Selamat, Berkesan dan Semulajadi
**Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati atau 

10 comments:

fatin hamzah said...

Resveratrol membantu pelbagai jenis penyakit atau masalah.

Eva Erica Isadora said...

Resveratrol dlm Vivix memberikn manfaat terbaik utk kesihatan kita

Alezra Alez said...

hebatnya vivix shaklee ini

Suhanah Muslin said...

Vivix suplemen yg tinggi kandungan antioksidan

Nowa Mommy said...

Mudah sangat ambil vivix ni

Sharren K. N. said...

Vivix mampu mengbah hidup anda

Sylvia Yong said...

Suka sangat vivix ni.. bantu luka czer saya cepat sembuh masa berpantang

Diana Danias said...

Amalkan vivix time berpantang juga sangat2 recommended!

Heera Noy said...

Vivix pun bagus utk energy booster

Shafizahman said...

Mahu cuba juga vivix untuk lambatkan proses penuaan 😊